mandag den 28. januar 2013

Sykuffert

Noget, jeg længe har ville dele med jer, kan jeg endelig dele, fordi at nu ER gaven afleveret!


Min kære veninde sendte mig et billede af en sykuffert, hun synes var helt fantastisk og vildt gerne ville have, men ikke selv synes hun kunne finde ud af at lave. Dette skrev jeg mig ret hurtigt bag øret, også gik jeg ellers bare på jagt efter diverse dele.

Først og fremmest, og måske vigtigst: kufferten!


Bunden blev betrukket med rødt filt, også brugte jeg ellers flere dage på at tænke på, om kanterne skulle have filt eller ej, men jeg bestemte mig for, at jeg faktisk synes at det var fint nok kun med bunden og at mønstret egentligt også var ret fint.Også skulle den gøres personlig og unik, med knapper og tekst.
Låget var uden tvivl det sværeste, da jeg skulle finde en måde hvorpå tingene kunne sidde fast, men stadig kunne tages af og bruges. I skulle simpelthen se bagsiden!! Haha.
Min håndarbejdslærer i folkeskolen sagde, at når man syede og broderede skulle det være ligeså pænt på bagsiden som på forsiden - dét kan jeg bestemt ikke prale af her. Der er syv hundrede lappeløsninger, men hæy, dét virker! Og det må være det vigtigste :) 


Lidt af indholdet i selve kufferten. Garn og sy tråd, en mariehøne yoyo (fordi min veninde er glad for mariehøns) og et fuglehus/nøglering. 
Her er et billede, stjålet fra Louises blog, hvor fuglehuset er sat op :)Kufferten med alt indholdetDet samlede resultat, og gaven til Louise:


Det var alt arbejdet værd, for jeg tror, at hun blev lidt glad for den! ;)


1 kommentar:

  1. Jeg kan ikke beskriver hvor glad jeg er for den!
    Den er fantastisk, intet mindre.

    Af hjertet tak for den mest betænksomme gave <3

    SvarSlet