lørdag den 15. december 2012

Filmanbefaling: De urørlige

Jeg var i biografen i går og se en helt fantastisk film. En film, der fik gjorde mig så varm om hjertet og fik mig til at grine rigtig, rigtig meget!
Der var ikke gået mere end 2 minutter af filmen, også sad man til lyden af Earth, Wind & Fires "September" og storsmilede fra det ene øre til det andet. Det er godt nok lang tid siden, at jeg har hørt en hel biografsal grine så meget. Hvilket egentligt er pudsigt, for filmens emne er ikke ligefrem noget, der lægger op til spas sådan umiddelbart. 

Jeg tror ikke, at jeg på ét år har set så mange film, som jeg har i år, og dét er på trods af, at jeg engang holdte Disney marathon med en veninde, hvor vi så omkring 30 film på fire dage. - og på trods af alle de film, jeg så har set, så tør jeg godt sige, at dét her er en af de allerbedste, jeg har set i år!

Uden at afsløre for meget, kan jeg vist godt sige, at den handler om en handicappet mand og hans hverdag og liv, og dette kunne sagtens være en benhård film, hvor man tudede hele vejen igennem, men de franske instruktører har valgt en hel anden vinkel og gudskelov for dét!

Jeg vil anbefale alle - ja, virkelig, alle at gå ind og se den. Det er ikke mere end 24 timer siden, at jeg så den, og jeg kunne sagtens se den igen lige nu. Jeg skal helt klart ud og investerer i den her, når den kommer på DVD!

Intouchables er skrevet og instrukteret af Olivier Nakache, Eric Toledano

1 kommentar: