onsdag den 26. september 2012

society6 - en solstråle historie!


Hej igen!

Jeg bliver altså lige nød til at dele min solstråle historie om god kundeservice med jer!


I går gik jeg ned for at tømme postkasse, også lå der en af disse sedler postbudet lægger, når man ikke er hjemme. Så blev jeg lidt sur, for jeg havde været hjemme hele dagen og hvorfor havde postbudet så ikke banket på?
For det første kunne jeg ikke se, hvad der stod på datoen. Det lignede, at der stod, at den var blevet afleveret d. 19/9 eller d. 19/7 eller d. 19/1. Så gik jeg på posthuset. Der var intet.

Så blev jeg en sur gammel dame og ringede til Post DK. Jeg vil gerne lige fastslå, at det er 3. gang i træk, at der har været problemer med min post. Jeg ringer pænt og spørger damen i kundeservice, om der er blevet lavet om på reglerne, så postbudene ikke behøver at komme op og banke på? Hun kunne desværre ikke gøre noget, da den var sendt som brev og ikke pakke. Hun forklarede mig dog rigtigt høftligt, hvad jeg skulle gøre, hvis den ikke var kommet frem til posthuset i morgen.

Så gik jeg derned i dag - også var pakken der! Det var den samme mand på Posthuset, som fortalte, at dét havde den så også været i går, men at postbudet havde skrevet forkert på pakken, så postmedarbejderen kunne ikke finde den i går.

Nå, men ingen skade sket! Jeg går  op og åbner min pakke og juhu. Dét var jo mit billede som jeg havde bestilt for 23 dage siden! Og dog.......
Som jeg skrev i sidste blog bestilte jeg billede nr. 1 - og modtog nr. 2.

Lige dér blev jeg OK træt indeni, fordi så skulle jeg til kontakte dem og til at sende det tilbage til USA og hvad ved jeg. Jeg kontaktede dem, og for en time siden, modtager jeg så den her mail:

Hello Sarah,

Thank you again for contacting Society6 customer support.

It is not necessary to return the incorrect items.

Your replacement order is in production and will be shipped within the next 3 business days.

---------------------------------------------------------------------
Order Date: 2012-09-26 10:49 Pacific Time

(1) "Deluge" by Marc Allante. $25.00
Art Print / SMALL 13" x 16"

Shipping: $0.00
Total: $0.00


Dét er sgu god kundeservice!

For når man tænker over det, så ville det nok koste mere at sende pakken fra DK til USA end at printe en ny og sende, men man frygter bare at nogle firmaer ville være så emsige, at sige, at dét skulle man.
I stedet for vælger de nok den billigste og uden tvivl den bedste løsning! Jeg sidder her, lettet og glad for ikke at skulle bøvle med Post DK mere end højst nødvendigt - og så er jeg i det hele taget bare en meget mere tilfreds kunde nu. Så nu er min anbefaling om at bruge society6 bare endnu større!

Også glæder jeg mig inderligt til at mit (rigtige!) billede kommer frem!

2 kommentarer:

 1. Hvad med told? Undgik du det?

  Overvejer meget at bestille derfra, men er bange for at komme af med en formue!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej!

   Gud, ja. Det har jeg jo så gjort. Tænkte SLET ikke over told, da jeg bestilte.
   Jeg troede egentligt at det skulle være over et vid beløb før man skulle betale noget, men det er måske bare mig, der husker galt.

   De har nemlig super mange fine ting! :)

   Kh, Sarah.

   Slet